Am creat o echipa de experti si profesionisti, ce ne ajuta sa oferim solutii de afaceri care sa faca fata provocarilor distributiei moderne.

Vedere din biroul nostru din Bucuresti

A&A Distribution Romania se concentreaza pe distributia pe piata din Romania pentru categorii specifice de produse de marca

Ne propunem sa avem o gama larga si diversificata de portofoliu de marci, sustinuta de experienta noastra indelungata.

Investitia in organizatia noastra, in educatia si dezvoltarea oamenilor, este calea pe care o consideram sigura pentru a merge impreuna cu marcile pe care le reprezentam.

Crearea de valoare adaugata

Angajamentul nostru este sa cream valoare adaugata pentru partenerii nostri de afaceri si pentru marcile din portofoliul nostru, generand o crestere economica durabila.

Baza noastra de clienti

Participant activ la piata, baza noastra de clienti variaza de la marile lanturi multinationale, lanturi locale de vanzare cu amanuntul, pana la magazine cu ridicata, farmacii, comercianti locali independenti, antreprenori B2B si canale de vanzare specializate.

Satisfacerea nevoilor

Satisfacand nevoile marcilor noastre partenere cu servicii obsedate de calitate, flexibilitate si cunostinte de piata locale, avem sentimentul ca:
„marcile pe care le cautam, cauta si ele un partener ca noi”

Esenta noastra este:

Adaptabilitatea, ca modalitate
de viata a companiei

De-a lungul anilor, crearea unei echipe de experti profesionisti pasionati ne-a ajutat sa oferim solutii de afaceri care sa corespunda provocarilor abordarii moderne de distributie, cu o abordare cuprinzatoare a vanzarilor, serviciilor logistice, marketing si management al marcii pentru portofoliul pe care il reprezentam.

Unde ne indreptam ?

Cel mai important distribuitor independent de pe piata romaneasca. Putem face asta!

Facand ce si cum?

Managementul brandului, strategia axata pe vanzari si entuziasmul de marketing, pentru a oferi asociatilor nostri rezultatele asteptate.

Dobandirea, pas cu pas, de
cota de piata mai mare,
pentru marcile pe care le reprezentam.

Doar viziune pe termen lung
in parteneriatele pe care le construim.

Investind in educatia personalului nostru,
sa oferim sprijin in angajamentele noastre.